Tutustu huoneisiimme

Klikkaamalla tuotteen nimeä saat tarkemman kuvauksen tuotteesta ja pääset tekemään varausta.

RUNOILIJAN KULMA

RUNOILIJAN KULMA

16m2 kahden hengen huone, jossa Tempur parisänky. Ikkunasta näkymä etupihan puutarhaan. Wifi. Koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, pöytätuuletin.
ROMANSSI

ROMANSSI

31m2 kaksiosainen huoneisto, jossa Tempur parisänky, oleskelutila pienellä 4 hengen ruokapöydällä, sohvalla ja kirjoituspöydällä, wifi, pieni jääkaappi, koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, lattiatuuletin.
KIPINÄ KAMARI

KIPINÄ KAMARI

4 hengen tilava huone 25m2, parisänky, korkeatasoinen levitettävä vuodesohva. Pieni parveke josta näkyvyys järvelle. Wifi. Pieni jääkaappi. Koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, lattiatuuletin.
SININEN HETKI

SININEN HETKI

14m2 huone, jossa parisänky. Järvinälöala, Wifi ja koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, pöytätuuletin
VALOTAR

VALOTAR

20 m2 neljän hengen huone, jossa parisänky ja levitettävä vuodesohva. Järvinäköala, wifi ja koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, lattiatuuletin.
KESÄYÖN UNELMA

KESÄYÖN UNELMA

20 m2 neljän hengen huone, jossa parisänky ja levitettävä vuodesohva. Järvinäköala, wifi ja koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, pöytätuuletin.
KULKURIN KULMA

KULKURIN KULMA

16m2 2 hengen huone, parisänky joka tarvittaessa saa erikseen. Wifi, koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, pöytätuuletin.
PIKKU KAPPELI

PIKKU KAPPELI

13m2 Kahden hengen huone. Parisänky. Lemmikit sallittu. Wifi. Huonekohtainen ilmanvaihto, ei ilmastointia, pöytätuuletin.
ILTASATU

ILTASATU

Kahden hengen huone, yhtenäinen muhkea parisänky, wifi, koneellinen ilmanvaihto, ei ilmastointia, mutta pöytätuuletin, oma parveke.